luni, 13 ianuarie 2020

Sfaturi si trucuri pentru jocurile de masa care te vor ajuta sa castigi in cazinourile online


Multi oameni asociaza jocurile de masa cu divertismentul familiei, ele fiind disponibile intr-o varietate mare de modele si tematici. Cele mai populare dintre ele sunt cele incadrate la jocuri cu bacnote, cum ar fi Monopoly. Acestea sunt ditractive si se pot juca in familie, chiar si cu cei mici.
Pe langa jocurile cu bacnote mai sunt si acele jocuri cu jetoane care permit pariurile. Acestea sunt in general indicate adultilor si te pot ajuta sa deprinzi abilitati cu care sa poti castiga bani la cazinourile online.

Sfaturi si trucuri pentru ruleta americana si europeana
Incepe sa pariezi la aceste jocuri, chiar si pe bani, sansele de castig sunt mai mari si te vor ajuta sa creezi un bankroll inainte de a face pariuri specifice. Plaseaza-ti jetoanele de pariuri pe numere invecinate sau pe numar par sau impar pentru a-ti mari cotele.
Ai sanse mai mari de a castiga pariind pe o gama mai larga de numere. Totodata, incearca sa pariezi pe culori in loc de numere - acest lcuru va aduce varietate jocului tau.
Nu uita ca ruleta americana si europeana sunt jocuri bazate in mare parte pe noroc, asa ca, daca ai pierdut prima runda, continua sa joci, este foarte posibil ca sansele sa se intoarca in favoarea ta.

Sfaturi si trucuri pentru Craps
Asigura-te ca ai inteles regulile inainte de a te alatura mesei. Craps este un joc cu zaruri care implica numerosi termeni, cum ar fi Pass / Don’t Pass care descriu pariurile de baza cu cele mai mari cote si cele mai mici avantaje pentru casa. Craps este un joc cu un ritm rapid, asa ca asigura-te ca poti tine pasul, inante de a pierde o multime de oportunitati de pariere.
Este un joc complicat in care incepatorii vor castiga mai multi bani daca vor face miscari simple, iar jocul de masa sau online te poate ajuta sa iti cresti abilitatile.

Sfaturi si trucuri pentru Baccarat
Pariul bancher are cel mai mic avantaj al casei si poate genera cele mai mari profituri. Sansele unui pariu de egalitate sunt foarte mici, asa ca opteaza pentru bariuri bancher si jucator. Nu paria pe sirurile anterioare. Baccarat este un joc de noroc si mainile anterioare nu le indica pe cele viitoare. Distribuie-ti pariurile pentru a-ti creste sansele de castiguri. Joaca un joc de masa sau online inainte de a juca intr-un cazinou si dezvolta-ti strategiile. 

Sfaturi si trucuri pentru Poker cu Triple Card
Pariaza maxim in pereche Plus unde avantajul pentru casa este cel mai mic. Mizeaza pe pariul Pair Plus, dar si Ante - acest lucru iti creste sansele pentru castiguri mari. Mizeaza pe orice mana cu o dama - sansele de a castiga sunt mai mari si poti creste miza pentru a mari profitul. Nu plia decat daca esti sigur ca mana nu e castigatoare. Daca pierzi runda, vei pierde pariul Ante, dar platile depasesc pierderea lui.

Sfaturi si trucuri pentru Caribbean Poker
Pariaza intotdeauna jackpot-ul progresiv pentru a-ti creste sansele de a primi bani in plus. Evita sa pliezi des pentru a reduce riscul de a pierde pariurile Ante. Pariaza maximul posibil in jackpot-ul progresiv, acest lucru crescandu-ti sansele. Daca pierzi runda, pierzi pariul Ante, dar platile depasesc aceasta pierdere.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu