marți, 19 decembrie 2017

Sarbatori de iarna cu baloane ca tematica

Revelionul este perioada perfecta pentru a institui minunate ritualuri de sarbatoare, care vor uni intreaga familie, de la cei mari si pana la cei mici. Și nu este atat de important despre ce traditii este vorba, ca sunt spectacole elaborate, ca facem referirela datul cu sania, sau la un cantec special de familie, interpretat la masa de sarbatoare. Cel mai important este ca dupa multi, multi ani copilul dumneavoastra, mare deja, iși va aminti cu bucurie și nostalgie revelioanele petrecute in familie și va continua el insusi traditiile casei parintești.
            Daca anul acesta noaptea dintre ani o vei petrece acasa si vei da o petrecere alaturi de prieteni, iata cateva sfaturi utile pentru ca petrecerea ta sa fie de neuitat! Aplica ce ti se potriveste si va ramane in memoria tuturor!
            O idee draguta, simpla si clasica pentru petrecerea ta de Revelion este sa folosesti ca tema baloanele. Atarna baloane peste tot: pe pereti, pe mobilier, pe masa, pe unde crezi tu ca pot fi vizibile. Pentru a obtine un efect cat mai spectaculos poti opta pentru mai multe modele, pe care le poti pune chiar si pe masa, baloane inscriptionate cu diferite mesaje, baloane de toate culorile si formele sau chiar si baloane personalizate. Aceasta este o  idee la indemana parintilor si pe placul copiilor deoarece exista multe variante din care puteti alege: baloane simple, colorate, cu mesaje sau desene, baloane in diferite forme, baloane cu heliu, etc.

            Daca ai avut un an incarcat si ai cu ce te lauda, atunci umple cateva baloane cu heliu si agata fotografii din excursiile tale din ultimul an, ecursii in care poate ai fost alaturi de o mare parte din invitati. Asa toata lumea va vedea pe unde ai fost, cei care v-au insotit isi vor aduce aminte de clipele minunate petrecute impreuna si veti avea si subiecte de conversatie.
            Sa nu uitati de confeti! Chiar daca poate iti va parea rau a doua zi, pentru ca e plina casa de hartie colorata, cei mici si cei mari se vor simti bine atunci cand veti sparge baloanelepline  cu confeti! Merita incercat macar odata pe an, nu?
            Una dintre cele mai tari idei pe care o poti pune in practica este amenajarea unui fundal pentru poze doar din baloane si puteti adauga chiar si beteala. Ati vazut ca la toate evenimentele si petrecerile mondene e un panou la care se pozeaza toti invitatii. Ei bine, puteti face unul si acasa, pentru a avea fotografii reusite, care sa va aminteasca de acest moment. Nu trebuie sa decorati un intreg perete, ci doar o portiune atat cat e nevoie pentru a putea fi incadrata intr-o fotografie.
            Fiecare are propria viziune despre cum trebuie sa arate petrecerea de Revelion. Iar aceasta viziune se modifica de la un an la altul, in functie de varsta si prioritati . Daca in facultate ne doream sa ne prinda Anul Nou la cea mai tare petrecere din oras, dupa ce apar copiii, suntem tot mai tentati sa celebram acest moment intr-un cadru mai intim, acasa poate, inconjurati de familie si de prieteni apropiati. In cazul in care anul acesta sunteti gazda petrecerii de Revelion, deja aveti la dispozitie cateva idei de decoruri creative ce vor face petrecerea sa fie una de neuitat.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu