vineri, 27 mai 2016

Dr. Joshua David Stone - Maestru Ascensionat Integrat

Simti ca nu iti mai gasesti linistea si orice ai face parca este insuficient pentru linstea ta sufleteasca, pentru implinirea ta ca om, ca fiinta inteligenta ? Nici nu mai stii cate luni au trecut de cand ai fost cu adevarat fericit cu existenta ta ? Realizezi ca sunt foarte multe intrebari fara de raspuns, care nu iti dau pace noaptea si te tin treaz/a pana in zorii zilei, cand cazi epuizat/a si abandonezi lupta cu gandurile tale ? Ai impresia ca nimeni nu te intelege si, mai rau, nu reusesti sa te intelegi nu doar cu partenerul de viata, dar nici macar cu propriul sine ? Ai dori sa afli mai multe despre teme precum: viata/moarte, spiritualitate, ezoterism, chakre, cristale, axis mundi, maestri ascensionati si alte chestiuni din domenii conexe ?!



Daca ai macar un raspuns afirmativ la intrebarile de mai sus, atunci nu poti sa ratezi scrierile din colectia aflata sub semnatura Dr. Joshua David Stone, maestrul ascensionat integrat, care este recunoscut pe plan mondial drept un bun doctor in psihologie transpersonala si consilier in spera terapiei familiale, de cuplu si infantila. Avand rabdarea necesara nu doar sa parcurgeti textele sale, ci si sa incercati sa le surprindeti substraturile, veti descoperi noi lucruri in primul rand despre voi insisi ca, mai apoi, despre realitatea care va inconjoara si mediul de viata in care va stabiliti legaturile cu semenii si cu lumea amateriala.
Odata ce va armonizati corpul si va apreciati mai mult fizicul, deci sunteti atent/a la sanatatea acestuia, veti vedea ca si gandurile vi se vor mai linisti si vor tinde sa se aseze ele singure intr-o relativa ordine. Atunci veti simti nevoia de liniste, de armonie sufleteasca si veti avea o dorinta arzatoare de cunoastere, de patrundere a sensurilor aparent neintelese. Este direst, orice om in dezvoltarea sa alege calea care i se potriveste cel mai bine pentru a trece la un nivel superior de cunoastere. Nu trebuie sa va simtiti timorat/a daca aveti astfel de inclinatii, mai ales daca aveti impresia ca nimeni din jur nu va intelege. Retineti faptul ca nimeni nu poate fi obligat sa invete lectiile pe care noi insine ni le-am scris sa le invatam, deci traim, aici, pe pamant, in acest aici si acum, paradoxal, aflate intr-o continua schimbare, in functie de fluctuatiile constiintei noastre.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu