marți, 21 iunie 2016

Accesorii telefoane mobile

Acum foarte, foarte multi ani, cand telefonia mobila parca nu era chiar indispensabila, toti tanjeam sa avem telefon mobil. Si orice telefon aparea dupa ce ne achizitionam unul, bineinteles ca era mai cool decat actualul detinut. In prezent, mai mult ca sigur 9 persoane din 10 detin cel putin un telefon mobil, acestea au devenit accesibile tuturor si putem spune cu siguranta ca au devenit o necesitate.
            Desi in momentul in care ne alegem un telefon ne ghidam dupa diferite criterii, in functie de ceea ce consideram ca avem nevoie, si spunem ca il achizitionam pentru ca ne trebuie, in momentul in care am ramas singuri cu telefonul ne transformam iarasi in copilul care si-a primit primul celular. Si parca ar mai avea nevoie de cate ceva. Ce este un telefon fara accesorii?
            Si intram pe internet si incepem cautarea. Primul si cel mai important, exteriorul. Trebuie sa ii cautam o husa potrivita. Dam un search dupa huse telefone si deja avem sute de variante din care putem alege: huse in functie de tipul de telefon detinut, pe diferite culori, in diferite forme, sclipitoare, mate, cu diverse peisaje desenate, animatii si multe alte, care doar asteapta sa fie cumparate. Cea mai complicata treaba este achizitionarea de accesorii telefoane mobile. Pentru ca niciodata nu avem tot ce ne trebuie. Incepem cu folia protectoare. Fie ca este de sticla sau nu, ecranul telefonului trebuie protejat, deci cumparam. Apoi handsfree, si nu orice fel de handsfree, ci acel tip care trebuie sa se auda bine atat cand vorbesti la telefon, cat si cand asculti muzica. Pe langa incarcatorul de priza putem achizitiona si unul de masina, pentru ca este neaparat necesar. Dar pentru orice eventualitate, nici o baterie externa nu ar trebui ratata deoarece niciodata nu se stie cand este nevoie de una. Desi telefoanele vin la pachet cu cablu de date si card de memorie, cred ca toti avem aceeasi problema ... niciodata nu avem memorie suficienta.

            Si intr-un final cand credem ca am cam rezolvat tot ce tinea de noua achizitie, de ce sa nu luam si un selfie stick? Nu e neaparat necesar, dar e la moda. Si trebuie sa fim in trend, nu ne putem lasa mai prejos. Iar acum avem tot ceea ce avem nevoie. Si am reusit acest lucru doar cu cateva clickuri, din cadrul unui singur site. Multumita de tot ceea ce am achizitionat si mandra nevoie mare de noul meu telefon, draga site-ule nu ne vom mai vedea ... pana la urmatorul telefon.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu