vineri, 6 ianuarie 2017

Bonton Beauty Center, in topul saloanelor de infrumusetare din Bucuresti

   Salonul Bonton se bucura de o vasta apreciere in randul celor interesati de ingrijirea corporala, avand o experienta de peste 12 ani pe piata serviciilor de infrumusetare. Salonul de infrumusetare din Bucuresti combina produsele de cea mai inalta calitate cu profesionalismul specialistilor in vederea obtinerii celor mai bune servicii pentru clienti. Una dintre cele mai populare proceduri este reprezentata de epilarea definitiva din Bucuresti.

Salonul de infrumusetare Bonton din Bucuresti ofera clientilor cele mai noi metode in materie de epilare definitiva, inovatia fiind cheia succesului acestei proceduri. Alaturi de Bonton poti descoperi beneficiile epilarii definitive pentru o piele fina si fara imperfectiuni, alegand intre tehnologia IPL sau Dioda Laser. Ambele proceduri sunt non-invazive, iar rezultatele sunt vizibile inca de la prima sedinta.
In ceea ce priveste tehnologia IPL, lumina pulsata actioneaza direct asupra firului de par, pentru fiecare zona in care se doreste eliminarea parului estimandu-se, in general, intre 4 si 6 sedinte. La fiecare sedinta efectuata se distrug aproximativ 10-20% din numarul foliculilor pilosi aflati in anagena, iar restul firelor ramase vor trebui tratate cu ajutorul unor sedinte suplimentare dupa finalizarea tratamentului initial.
Diode laser (Light Amplification by Stimulated Emition of Radiation) constituie un alt tratament inovativ utilizat impotriva pilozitatii, ce indeparteaza parul nedorit inca de la prima sedinta, indiferent de tipul de piele. Aceasta procedura presupune transmisia luminii prin intermediul unei singure unde sub forma de buchet, senzatia resimtita asemanandu-se cu un masaj, dat fiind faptul ca modalitatea de lucru este una continua, pe suprafete bine delimitate. Un aspect important de luat in seama este reprezentat de faptul ca spre deosebire de epilarea cu IPL, in cazul epilarii cu Diode laser va fi nevoie de mai putine sedinte, insa numarul acestora va fi stabilit in urma consultatiei de catre cadrul specializat intr-o astfel de procedura.
Un aspect esential pe care trebuie sa il aveti in vedere inainte de a opta pentru orice tip de epilare definitive este faptul ca persoanele ce au parul alb sau sunt carunte nu vor putea opta pentru un astfel de tratament de epilare definitiva deoarece firul de par alb nu contine pigment, iar epilarea nu va fi posibila.
Asadar, opteaza pentru o metoda sigura de epilare definitiva in Bucuresti la salonul de infrumusetare Bonton Beauty & Medical Center. Rezultatele sunt garantate!
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu