luni, 20 martie 2017

Aventura parc de interior

            Ca si adult te gandesti la toate posibilitatile de relaxare de care ai putea avea parte in functie de varsta pe care o ai. Astepti cu nerabdare concediul si iti stabilesti anumite criterii dupa care sa alegi care este urmatoarea destinatie in care iti vei petrece mult asteptatul concediul sau activitatile pe care doresti sa le intreprinzi in timpul liber de care dispui.
            Cand in calculele tale intra si un copil, lucrurile iau o alta intorsatura destul de rapid iar prioritatile se schimba. Cel mai important este ca acesta sa se bucure de timpul sau liber si sa profite pe deplin de toate surprizele pe care i le-ai pregatit. Iar cand vorbim despre activitati pentru cei mici lista pare sa fie una care nu se mai termina niciodata. Iar variantele sunt din cele mai multe si din ce in ce mai evoluate. Si acest lucru nu poate fi decat unul benefic pentru ei deoarece pe langa distractive, toate aceste jocuri sunt si educative si stimulante.
            O noua activitate care mi-a atras atentia recent o reprezinta parcul de aventura sau Aventura Parc cum este denumirea standard a acestei acivitati. Aceasta este o activitate sportiva si totodata recreativa ce in mod normal are loc in aer liber, fiind o activitate nu doar pentru copii ci una la care pot participa si parintii, sau de ce nu intreaga familie, precum si prietenii acestora. Acest tip de activitate este una cu diverse tematici, pe diverse nivele de dificultate, fiecare in functie de varsta copiiilor. Spuneam mai devreme ca Aventura Parc are loc in aer liber, in mod general. 
   Si de ce spunem in mod general? Deoarece mai nou putem beneficia de aventura in parc de interior, in orice perioada a anului, fara a mai fi nevoie sa asteptam sezonul cald pentru a ne scoate copiii afara la joaca. Copiii iubesc sa se joace si nu exista motiv pentru care o activitate de exterior nu ar putea fi transformata in una de interior. Cu aceasta noua abordare copiii de toate varstele pot beneficia de activitati din cele mai inedite, vor putea face miscare, vor avea parte de activitati care ii va ajuta sa isi exerseze echilibrul precum si indemanarea. Si cel mai important aspect, se vor distra. Si nu doar copiii pot avea parte de cele mai distractive experiente. Si parintii pot profita de sporturi precum tiroliana de interior precum si de exterior, un sport care stim ca este iubit atat de adulti cat si de copii.
            Orice joc nou, orice abordare noua sau diferita ce poate fi de ajutor in crearea caracterului unui copil si in acelasi timp sa ii ofere si momente de distractie reprezinta un plus si un pas inainte. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu