miercuri, 1 august 2018

Folii sticla Samsung


Singurul lucru de care nu ne despartim niciodata este cu telefonul mobil. Adevarul este, ca de cand a aparut, cu greu ne putem lipsi de acesta, avand in vedere toate beneficiile pe care le are, principalul fiind faptul ca putem tine legatura in permanenta si oriunde, cu cine dorim noi. Un telefon nu ncesita o atenie foarte mare, ci doar aceea de a ii oferi o husa si o folie. Foliile pe care le puteti folosi sunt de mai multe tipuri. Cele mai des intalnite sunt foliile ultra clear, foarte subtiri astfel incat iti dau senzatia ca nici nu exista. Ele sunt foarte accesibile ca pret si au rolul de a oferi protectie impotriva zgarieturilor, ceea ce cautam la o astfel de folie. Cea mai sigura folie de pe piata este desigur folia de sticla, care este recomandata mai ales atunci cand folosesti o husa de tip bumper. Daca ai ghininul sa scapi telefonul din mana cu fata in jos, vei vede ca nu se va sparge ecranul, ci doar folia.

            Sa luam spre exemplu folii sticla Samsung, care nu costa o avere, daca ne gandim la ce pierere ar fi daca s-ar sparge telefonul, care chiar poate costa foarte mult. Deci cu siguranta cea mai buna alegere este folia de sticla. Desi nu pare a fi necesara, o folie chiar este foarte utila, mai ales ca telfonul se poate zgaraia foarte usor, chiar si in urma purtarii in buzunar, si este predispus la accidente de tt felul, in care riscam sa spargem de cele mai multe ori ecranul telefonului.
            Spre deosebire de foliile normale si obisnuite, folia de sticla are adeziv pe toata suprafata si astel se lipeste foarte usor, dar nici nu exista riscul de a se forma bule mici de aer pe ecranul telefonului.
          O varianta foarte buna o reprezinta si folia curbata, folie cu care ii poti oferi telefonului tau protectie avansata impotriva murdariei, a prafului si a zgarieturilor. Pentru ca este fabricata din sticla securizata de calitate superioara, folia va proteja telefonul inclusiv de lovituri puternice, de socuri, de umiditate si de amprente. Este o folie foarte subtire, transparenta, care reuseste sa ofere telefonului protectie maxima in cel mai discret mod. Aceasta folie pentru ecran se poate utiliza impreuna cu alt accesoriu de protectie, precum o husa de spate, o husa sport sau o husa cu capac.

            Folia de sticla securizata ofera protectie premium, spre deosebire de o folie simpla de plastic. Acestea au o serie de avantaje printre care amintim:
ü    Sunt folii de sticla securizata extra-rezistente, beneficiind  de formula speciala 9H, ceea ce le face de 3 ori mai rezistente decat o folie din PET;
ü    Se aplica usor si fara bule de aer;
ü    Apa nu este retinuta la nivelul foliei;
ü    Folie super-transparenta;
ü    Rezistenta mare: rezista la zgarieturi facute de chei, cuttere, obiecte ascutite;
ü    Strat oleofobic: nu retine amprentele, grasimea si alte diverse impuritati;
ü    Nu afecteaza display-ul telefonului;
ü    Folia nu se faramiteaza in cazul in care se sparge;
ü    Exista si varianta pentru spatele telefonului;
ü    Vine la pachet cu o laveta de curatare si tab cu alcool pentru curatare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu