luni, 26 noiembrie 2018

Baloane folie


             Baloanele sunt un accesoriu de petrecere care nu ii incanta doar pe copii ci si pe adulti. Acestea sunt un obiect de decor pe care il vei gasi la orice petrecere pentru copii. Baloanele vin sub diferite forme, in toate culorile, fiind perfecte pentru a crea un decor de poveste la orice petrecere aniversara si nu numai.
            Baloanele din folie pot fi achizitionate in marimi diferite, cu imprimeuri care de care mai inedite, in culori vesele, astfel incat sa aduca veselie micilor nazdravani prezenti la petreceri.
            Si spuneam ca nu doar cei mici se bucura de impactul multicolor al baloanelor ci si adultii, deoarece acestea pot fi utilzate si sunt la tot felul de petreceri. Dupa cum bine stiti, inante baloanele erau principalul obiect de decor la nunti si la botezuri si inca mai fac parte din decor, insa sub alta forma. Daca inainte se foloseau baloane simple, acum cu ajutorul acestora pot fi realizate tot felul de deoratiuni, dintre cele mai complexe, decoratorii de nunti intrecandu-se in modele dintre cele mai variate.
            La botezuri baloanele de folie sunt adevarate motiv de bucurie printre cei mici, mai ales ca acestea pot veni in dimensiuni cu mult mai mari decat baloanele normale si pot avea forma personajelor de desene animate, forma de animalute, etc. Un alt plus al acestui tip de baloane este acela ca se pot umfla atat cu aer, cat si heliu.
            Baloanele folie sunt un cadou potrivit si pentru persoana iubita. Un balon sub forma de inima, rosu desigur, este o declaratie de dragoste perfecta pentru Ziua Indragostitilor sau pentru orice alta zi in care doresti sa ii reamintesti persoanei iubte cat de puternice sunt sentimentele tale pentru ea.
            Pentru o zi de nastere sau onomastica poti face un buchet din baloane in forma de inima, stea, baloane rotunde, diverse culori si il poti inmana sarbatoritei. Nu exista persoana care sa nu schiteze macar un zambet la aparitia unui balon.
            Stiati ca un balon folie plin cu heliu poate rezista si pana la 20 de zile de la umflare? Ei bine, acum stiti. Acestea sunt perfecte si in cazul in care sunteti o proaspata mamica. Cu totii stim ca cei mici sunt fascinati de orice pluteste, astfel ca puteti lasa cateva baloane sa pluteasca pe tavan si astfel ii veti tine pe bebelusi ocupati un timp destul de indelungat. Acestia vor fi pur si simplu fascinati de baloanele plutitoare, mai ales daca le veti lua unele sub forma de persoaje de desene animate.
            In magazinele locale, cat si in cele online exista o gama foarte variata de baloane pe care le puteti achizitiona pentru a face un simplu cadou sau pentru a decora o petrecere. In plus, majoritatea magazinelor ofera discounturi destul de mari la pachetele de baloane, asa ca poti profita de o astfel de oferta pentru a realiza o surpiza inedita celor dragi.
            Baloanele reprezinta cea mai usoara si cea mai ieftina metoda de a smulge zambete. Cu ajutorul acestora poti realiza petreceri, poti face declaratii de dragoste, poti decora evenimente din viata personala cat si cea profesionala. Firmele folosesc intotdeauna baloane la petrecerile corporate oranizate. Nu exista petrecere de inaugurare la care sa lipseasca arcada de la intrare, sau baloanele cu logo-ul companiei.
            Baloanele reprezinta astfel un must-have, indiferent de tipul de eveniment pe care il organizezi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu