joi, 15 noiembrie 2018

Ferestre aluminiu


              Daca doriti sa inlocuiti vechile ferestre, ar trebui sa luati in considerare instalarea unor ferestre cu geam termopan. Aceasta reprezinta cea mai buna alegere pentru locuita dumnevoastra, nu doar pentru ca ofera un design deosebt, ci cine si intr-o serie destul de variata de modele, precum tamplarie din lemn, din aluminiu sau PVC. In plus au onumeroase avantaje fata de geamurile obisnuite. Bineinteles, costurile de montaj sunt mai ridicate decat in cazul ferestrelor cu un singur strat de geam, insa, veti observa ca se va merita investitia. Ferestrele cu geam termopan va ofera o mai buna izolatie, acest lucru avand ca efect reducerea costurile la facturile de gaz, sau curent.
            Ferestrele din aluminiu asigura o mai buna functionalitate, rezistenta la actiunea factorilor de mediu, intretinere usoara si o gama variata de culori RAL sau anodizate. Sistemele de aluminiu de pe piata se pot utiliza in toate domeniile, de la sectorul public, la cel privat, de la cel industrial, la cel rezidential. Tamplaria de aluminiu se caracterizeaza prin stabilitate ridicata, rezistenta in timp si posibilitatea de a executa tamplarii de dimensiuni mari, oferid stabilitate, protectie si confort.
            Ferestrele din aluminiu ofera o izolatie termica excelenta pentru temperaturi foarte joase, fiind versatile atat in functie, cat si in design. Avti mai multe variante pentru care puteti opta in ceea ce priveste deschidere, astfel: deschidere spre interior / exterior, oscilanta, batant-scilanta , cu deschidere armonica,  oscilo-batanta, cu deschideri simple, glisante, liftant glisante, pivotante, sau pliante pentru usi. Asadar, dispuneti de o gama completa de ferestre eficiente, disponibile pentru cele mai stricte cerinte.

Avantajele ferestrelor din aluminiu
ü    Durata de viata este o cerinta la care aluminiul este de departe in frunte si asta pentru ca pe masura trecerii timpului aluminiul se durifica.
ü    Izolarea termica: Aluminiul fara ruperea puntii termice poate fi utilizat la exterior doar atunci cand incaperile nu sunt incalzite (garaj, case scari) sau circulatia este foarte intensa.
ü    Ponderea suprafetei vitrate in totalul suprafetei de tamplarie este importanta atunci cand dorim sa patrunda mai multa lumina. De exemplu, la o fereastra cu inaltimea de 1500 mm si latimea de 900 mm, suprafata de geam la o tamplarie din aluminiu este cu peste 22% mai mare decat la o tamplarie din lemn stratificat.
ü    La greutate, calificativele maxime le obtine aluminiul.
ü    Alegerea culorii preferate este o cerinta care poate fi satisfacuta relativ usor la aluminiu deorece exista in tara vopsitorii care au pe stoc o paleta mare de culori sau pot aproviziona relativ usor orice culoare din paleta de culori RAL.
ü    Pastrarea aspectului exterior o perioada de peste 15 ani este o cerinta care este indeplinita cel mai bine de aluminiul vopsit in diverse culori.
ü    Intretinerea ulterioara. La aluminiu singura grija este sa nu spalam cu materiale care sa atace plasticul sau vopseaua.

            Important de retinut este faptul ca daca geamurile termopan au fost instalate incorect, acest lucru va poate crea probleme serioase. De aceea, in cazul in care doriti sa va instalati ferestre termopan este de recomandat sa apelati la firme autorizate care sa va ofere garantie pentru lucrarea executata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu