luni, 3 septembrie 2018

Prima petrecere a copilului dumnevoastra


            Baloanele vor reprezenta mereu o optiune pentru a realiza decorul perfect la orice tip de eveniment, deoarece pe langa faptul ca vin in numeroase culori, ofera si posibilitatea de a fi utilizate sub diferite forme. Singurul lucru care te-ar putea limita atunci cand vine vorba despre baloane, este lipsa de creativitate.  
            Daca urmeaza sa organizati prima petrecere a bebelusului dumnevoastra, ganditi-va la cantitatea de baloane de care aveti nevoie raportat la dimensiunea locatiei. In functie de dimensiunile spatiului in care se va desfasura evenimentul, va trebuie sa aproximati de cate baloane aveti nevoie. Tipul de baloanele, ca sunt din latex sau cu heliu vor influenta desigur costurile finale. Prima varianta va reprezenta o investitie mai mica, deoarece baloanele din latex sunt mult mai ieftine, si in cazul in care cei mici le vor sparge, nu veti resimti  paguba. Daca dicutam insa despre alt tip de baloane precum cele personalizate, sub forma de persoaneje animate, baloane jumbo, atunci vom discuta si despre costuri mai ridicate. Asadar, luati in considerare acest aspect inainte de a va decide ce tip de baloane doriti.
            Ati fost vreodata la o petrecere de aniversare a copiilor cu decoratiuni baloane, unde solul este acoperit literalmente cu baloane? Sau o petrecere cu baloane ce plutesc pe tavan acoperindu-l in totalitate? Cred ca nu putem subestima impactul pe care il putem crea cu niste baloane simple.
            Aparitia baloanelor ne duce instant cu gandul la petrecere, astfel incat o arcada de baloane pozitionata la intrarea in restaurantul in care se va desfasura petrecerea va trimite exact acest mesaj. Nici nu trebuie sa va complicati cu o arcada daca timpul nu va permite, puteti doar sa atarnati baloane multicolore la intrare, iar efectul va fi acelasi.
            Alegeti un profesionist care sa se ocupe de decor. Desi pare foarte simplu de realizat, mai ales ca vorbim de niste simple baloane, aflati ca odata pusi in fata numeroaselor variante, veti fi total in ceata si nu veti sti care este cea mai potrivita alegere. Exista baloane personalizate, baloane pentru botez, baloane pentru petrecerile de copii, aniversari, lansari si petreceri de firma, baloane inscriptionate, etc., si fiecare dintre aceste variante are secretul sau pe care ajungeti sa il cunoasteti doar lucrand mult cu ele. Daca doriti ca baloanele cu heliu sa pluteasca pana la finalul petrecerii si sa fie admirate de invitati atunci trebuie sa alegeti un decorator profesionist.  Exista firme de decor in domeniul botezurilor care se ocupa strict cu acest aspect astfel incat, avand experienta in acest domeniu, cu siguranta va vor ajuta sa faceti alegerea corecta. Puteti apela la cunoscuti pentru recomandari sau puteti cauta pe internet astfel de firme si daca exista una care va atrage atentia, puneti pune mana pe telefon pentru a cere mai multe informatii si pentru a stabili o intalnire cu firma respectiva.
            Decideti impreuna cu firma de decor ceea ce va doriti si incercati sa nu schimbati comanda facuta. Da, exista cazuri in care se schimba numarul de persoane si atunci se impune modificarea comenzii, insa nu este necesar ca zi de zi sa reveniti cu diverse schimbari din diferite motive. Asteptati pana aproape de eveniment pentru a comunica modificarile ce trebuiesc efectuate. Daca schimbati comanda prea des este posibil sa pareti neseriosi si totodata decoratorul poate sa uite sau sa nu retina toate detaliile deoarece le schimbati prea des; sa se gaseasca in situatia de a nu fi pregatit in ziua botezului cu toate materialele si baloanele de care are nevoie sau poate chiar sa renunte la comanda.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu