vineri, 28 septembrie 2018

Cum pot incepe o afacere cu decoratiuni din baloane?


                Petrecerile sunt intotdeauna insotite de un exterior frumos si decoratiuni care de care mai deosebite. O astfel de afacere, decorator de evenimente, nu este noua, dar, in acelasi timp, destul de interesanta si profitabil. Partea mai dificila aici este de a gasi clientii, mai ales la inceput. Ca in orice fel de afacere, publicitatea este cheia, deoarece asa vor veni clientii.
               In acest sens, puteti face un site web, cu un catalog de produse pentru a va informa potentialii clienti cu privire la serviciile pe care le oferiti. Este important sa aveti un portofoliu care demonstreaza abilitatile dumnevoastra de a decora o sala cu baloane, in toate formele acestora. In prezent exista o varietate de optiuni de decoratiuni baloane - buchete, inimi, ghirlande, arcade, baloane cu heliu, personalizate, din folie, etc., astfel incat posibilitatile sunt numeroase.
               Decorul din baloane depinde de eveniment. De exemplu, nuntile sunt decorate traditional, cu inimi, arcade, buchete. Petrecerile corporate presupun un decor format din baloane transparente sau colorate inscriptionate cu logo-ul firmei si arcade pentru intrarea in locatia in care va avea loc evenimentul, acestea fiind mai mereu prezente la petrecerile de acest gen. La evenimente pentru copii baloanele nu vor lipsi niciodata, deoarece un simplu balon poate aduce zambetul pe buzele unui copil instant. Mai ales daca este un balon cu heliu plutitor sau un balon din folie ce intruchipeaza un personaj de desene animate.
               Daca doriti sa intrati intr-o afacere cu baloane, dupa ce ati adoptat minimul de cunostiinte in acest domeniu puteti incepe sa achizitionati oate cele necesare pentru a putea drumul acestui business. Importanta este si imaginatia in aceasta afacere, deoarece mereu trebuie sa vii cu ceva nou. In cazul in care ai ramas in pana de idei, exista numeroase tehnici pe care le poti invata de pe internet sau in carti astfel incat sa poti face performanta in acest domeniu. Un astfel de business va fi unul de suces doarece cererea pentru astfel de servicii va exista intotdeauna.
               Succesul afacerii tale depinde foarte mult de ceea ce vrei sa faci ca decorator si daca vrei sa lucrezi la un nivel mai inalt deoarece vei necesita de angajati. Evenimentele mari, complexe necesita de angajati, deoarece decorarea acestora vor dura prea mult daca nu vei avea ajutoare suficiente. De asemenea, depinde de cat de mult puteti investi in echipamente.
               Ca o evolutie fireasca in dezvoltarea afacerii, se doreste o diversificare a activitatii si astfel satisfacerea cererilor avute de catre clienti. Orice firma de succes necesita o echipa de oameni care  sunt foarte bine pregatiti din punct de vedere profesional, oameni care sa acorde o mare importanta mentinerii unui contact permanent cu clientii lor. Pentru a oferi servicii de calitate trebuie sa cunosti cerintele clientilor, pentru a le oferi solutii originale.
               Gandeste-te foarte bine ce vrei sa faci ca decorator.  Doresti sa decorezi expozitii comerciale, evenimente scolare, nunti, botezuri? Doresti sa decorezi evenimente mari, cum ar fi evenimente corporate sau evenimente ale orasului? Daca doresti sa fii prezent la evenimentele scolare si sa fii prima optiune a acestora cand au nevoie de astfel de servicii, atunci vei avea nevoie de un portofoliu bine pus la punct astfel.  
               Daca va permiteti, faceti ceva spectaculos pentru cineva gratuit sau cu costuri minime, deoarece trebuie sa puteti oferi poze cu ceea ce creati. Puteti merge pe buchete din baloane, un panou foto multicolor creat din baloane de diferite culori, arcade, etc. Pe masura ce realizati din ce in ce mai multe evenimente faceti ceva ce majoritatea oamenilor nu au mai vazut pana acum. Faceti ceva special. Apoi, participati la evenimentele respective, astfel incat atunci cand oamenii se intreaba cine a facut baloanele, puteti sa va conectati cu acestia.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu